Loading
ro ru en
Monden
Loading
13 Iulie 2015 | 18:00
Gloria Gorceag: Niciodată n-am visat să fiu om de televiziune
Niciodată n-am visat să fiu om de televiziune şi o tot repet, e chiar o surpriză pentru mine că am ajuns să fiu moderatoarea unei emisiuni, chiar în emisie directă. De mic copil, toate dorinţele mele erau să fiu artistă. Asta mi-am dorit întotdeauna, afirmă Gloria Gorceag, prezentatoarea emisiunii de divertisment „Cine vine la noi”, de la postul public de televiziune Moldova 1.
„Eu experimentez foarte mult și îmi place să mă autodescopăr de fiecare dată. Nu cânt ceea ce nu-mi place mie, niciodată - muzica care se face repede, într-o noapte, piesele care parcă toate sună la fel. Îmi place piesa care să mă provoace și să mă pună în priză pe mine”, a declarat Gloria Gorceag în cadrul emisiunii „Un sfert de vorbă cu Ilona Spătaru”. Ea a spus că i-ar plăcea o colaborare cu Marius Moga, Timbaland, și foarte mulți alții.

Prezentatoarea emisiunii „Cine vine la noi” a vorbit și despre prima sa experiență cu camera de filmat și cu televiziunea. „Era la 19 ani, eram chelneriță, după lecții, după facultate. Am fost la un casting, am trecut și era o emisiune în direct, interactivă, oamenii sunau și cereau o melodie și vorbeam cu oamenii în direct. Și atunci când m-am văzut pentru prima oară la televizor a fost un șoc: „Eu arăt așa?”, Doamne ferește”, afirmă Gloria.

„Visez să fiu un om fericit. Pentru mine fericirea înseamnă să merg cu plăcere la lucru și să vin cu plăcere acasă. Vreau să ajung la acea balanță, viața profesională și viața personală, pentru că eu nu mă văd doar la cratiță și să am grijă de bărbat, n-aș putea. Dar nici nu mă văd un artist care uită de copii, uită de familie, și e tot timpul în muncă și vrea să ajungă acolo sus, departe. Da, eu îmi doresc un Grammy, dar dacă nu va fi, asta e. Important e ca oamenii să aprecieze munca mea și să zică că nu fac în zadar muzică sau nu sunt în zadar la televizor”, a mai spus Gloria.

Mai multe detalii aflați din emisiunea „Un sfert de vorbă cu Ilona Spătaru”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam