Loading
ro ru en
Monden
Loading
14 Septembrie 2017 | 14:23
Igor Cuciuc la cei 34 de ani: Îmi doresc să am un spectacol solo
Interpretul de muzică populară Igor Cuciuc împlineşte, astăzi, 34 de ani. Artistul şi-a început sărbătoarea alături de echipa emisiunii „Bună dimineaţa”. Ce-şi doreşte el în această zi şi cine a reuşit deja să-l felicite, vedeţi mai jos.
Interpretul spune că de la primele ore ale zilei a primit o sumedenie de mesaje din partea colegii de breaslă și de la rude. Soția lui, însă, nu a reușit să-l felicite ca la carte, astfel că artistul este intrigat de cadoul consoartei.

„Aștept surpriza soției. Astăzi vom sărbători acasă, în familie, cu bucate tradiționale”, spune el.

În această zi oamenii dragi îi sunt aproape, cu urări de bine și cu gânduri frumoase. De la începutul carierei și până în prezent a reușit să se facă îndrăgit de popor și de diasporă, însă dorința lui arzătoare este  să susțină un spectacol solo.

Îmi doresc sănătate de fier, ca să pot bucura lumea mai departe. Îmi doresc soția să aibă răbdare cu mine, îi mulțumesc pentru înțelegere și susținere în momentele cele mai grele. Nu în ultimul rând, fetița să-mi fie sănătoasă”, mărturisește interpretul, fiind întrebat despre ce și-ar dori la ceas aniversar.

Igor Cuciuc s-a născut la 14 septembrie 1983 în satul Ciuciulea, Glodeni. Primele studii muzicale le-a primit la colegiul „Ștefan Neaga” din Chișinău. Piesa care l-a consacrat este „99 de cumetri”. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam