Loading
ro ru en
Monden
Loading
28 Martie 2017 | 15:32
Interpreta Adriana Ochişanu pregăteşte o piesă dedicată fetiţei sale, Mihaela
De aproape două luni, interpreta de muzică populară, Adriana Ochişanu, trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa sa, asta pentru că de curând interpreta a devenit mămică pentru a doua oră. Despre cea care i-a schimbat priorităţile, despre schimbările care au survenit în viaţa ei odată ce a adus-o pe lume pe fetiţa sa, despre cum reuşeşte să combine munca cu viaţa de familie, dar şi ce pregăteşte nou pentru public, Adriana Ochişanu a vorbit în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?” de la postul public de televiziune.
De aproape două luni, Adriana Ochișanu se declară o mămică fericită și împlinită și asta pentru că a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, Mihaela. „Sunt foarte fericită și împlinită, am și băiat, și fată, ambii sănătoși”, spune Adriana Ochiașnu. Potrivit ei, cel care a ales numele fetiței a fost Cristi, băiatul cel mai mare.

„Să fii mamă înseamnă nu doar o fericire enormă, ci şi o muncă pe măsură. Este un serviciu cu normă întreagă, 24 de ore din 24, șapte zile pe săptămână. Sunt nopţi de nesomn, griji şi frământări, care, însă, sunt compensate pe deplin atunci când îți vezi copilul sănătos”, spune Adriana Ochișanu.

Mișcarea, somnul, alimentația sănătoasă – acestea sunt, potrivit interpretei Adriana Ochișanu, cele mai importante lucruri de care trebuie să țină cont viitoarele mămici dacă doresc să se mențină în timpul sarcinii sau să aducă pe lume un copil sănătos.

„Cu Cristi am luat peste 20 de kilograme în timpul sarcinii, de această dată însă am avut grijă, m-am străduit să mănânc sănătos, puțin și des. Sportul meu, de după naștere, este Mihaela. O adormim și o hrănim când eu, când soțul, când bona, ca într-o horă, așa îi zicem noi”, spune interpreta.

Chiar dacă în societate se spune că, odată cu nașterea unui copil de regulă mama este cea care se ocupă de creșterea și educarea copilului, iar tatăl cel care asigură familia cu toate cele necesare, interpreta Adriana Ochișanu spune că regula nu se aplică și în cazul familiei sale. „Împărțim grijile în două jumătăți, pentru că altfel ar fi foarte complicat. Și eu cred că într-o familie toate se împart în jumătăți, așa este corect și așa trebuie să fie”, afirmă interpreta.

Și pentru că Mihaela este copila care i-a schimbat viața, cea care a făcut-o să trăiască din nou sentimentul suprem de a fi mamă, interpreta a declarat, în cadrul emisiunii, că „coace” o nouă piesă, de această dată dedicată fetiței sale. „Coacem o nouă piesă care va fi dedicată, de această dată, fetiței mele, Mihaela. Sper ca în scurt timp să o prezint publicului și sper, de asemenea, că va prinde priză la acesta”, a comunicat Adriana Ochișanu.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam