Loading
ro ru en
Monden
Loading
20 Mai 2014 | 21:17
Interpreta Cher serbează 68 de ani
Cher s-a născut pe 20 mai 1946 la El Centro, California şi este una dintre cele mai apreciate cântăreţe americane. De asemenea, este singura artistă solo care a ajuns în Top Ten Billboard Hot 100 în fiecare din următoarele patru decenii. Cum arată vedeta la 68 de ani vedeţi în reportajul Mesager.
De asemenea, este singura artistă solo care a ajuns în Top Ten Billboard Hot 100 în fiecare din următoarele patru decenii.

Cum arată vedeta la 68 de ani vedeți în reportajul Mesager. 
 
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam