Loading
ro ru en
Monden
Loading
15 Iulie 2016 | 14:45
Interpreta Nina Ermurache şi-a sărbătorit ziua de naştere la Moldova 1
Interpreta de muzică populară Nina Ermurache împlineşte astăzi, 15 iulie, o vârstă onorabilă. În această zi specială omagiata a venit în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa” şi a bucurat publicul cu două piese din repertoriul său. Iar cu acest prilej echipa emisiunii a felicitat-o, oferindu-i un buchet de flori şi urări de bine de la cei care-i ascultă şi îndrăgesc creaţiile.
Nina Ermurachi s-a născut în Florițoaia Nouă din raionul Ungheni pe 15 iulie 1949. A debutat în lumea muzicii populare cu cântecul „Măi cucule blestemat” ce i-a adus succesul într-un timp foarte scump. 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam