Loading
ro ru en
Monden
Loading
25 Ianuarie 2017 | 10:05
INTERVIU cu lăutarul Nicolae Botgros, exclusiv la „Bună Dimineaţa”
Cu ocazia aniversării a celor 64 de ani, echipa „Bună Dimineaţa” a felicitat în direct lăutarul neamului, fondatorul şi conducătorul Orchestrei „Lăutarii”, maestrul Nicolae Botgros. Ce îşi doreşte maestrul la această vârstă onorabilă, cum se simte la anii care i-a adunat în cartea vieţii şi ce planuri are, aflaţi într-un interviul oferit în direct exclusiv în emisiunea „Bună Dimineaţa”!
UN reportaj biografic despre Nicolae Botgros vedeţi AICI
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam