Loading
ro ru en
Monden
Loading
09 Decembrie 2016 | 15:08
Ioana Căpraru a venit cu o piesă nouă la „Bună dimineaţa”
Ioana Căpraru a venit astăzi cu o premieră muzicală în studioul emisiunii „Bună dimineaţa”. Piesa „Vreau să-ţi cânt, măicuţă” a fost scrisă de Vasile Botnaru, iar melodia a fost compusă de Vladimir Serbuşcă.
Interpeta spune că recent s-a întors de la Madrid, unde a susținut un concert pentru diaspora românească, alături de interpretul de muzică populară, Ion Paladi.

Perioada sărbătorilor este foarte productivă pentru artiști, însă Ioana Căpraru spune că nu-i place să cânte de Revelion. De obicei, refuză ofertele pentru a întâlni noul an în sânul familiei.

Pentru 2017, interpreta de muzică populară spune că nu are anumite planuri, dar își dorește ca toate relele să rămână în 2016.
Postat de: Reporter Stagiar
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam