Loading
ro ru en
Monden
Loading
06 Septembrie 2017 | 15:05
Ioana Căpraru la cei 65 de ani: Mă strădui mai puţin să mă uit în paşaport
Interpreta de muzică populară Ioana Căpraru a împlinit astăzi vârsta de 65 de ani. Artista şi-a început ziua alături de echipa emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea naţională, unde a venit şi cu nişte cântece în premieră, alături de soţul ei, Vladimir Serbuşcă.
La 65 de ani împliniți Ioana Căpraru se simte mai bine ca oricând.

„Mă strădui mai puțin să mă uit în pașaport. Contează entuziasmul, dorința de a trăi cu drag de viață, de tot ce te înconjoară. Permanent trebuie să fii cu bucurie în suflet, chiar dacă nu-s toate la locul lor. Mă strădui să fiu mai optimistă, omul optimist cred că arată mai bine”, spune Ioana Căpraru.

Surprizele s-au început cu ceva timp înainte de sărbătoare – fiica mai mică a venit de peste hotare cu familia, special ca să-și felicite mama. O să fie prezentă și fiica mai mare, cu ginerele și nepoțeii, fapt ce va asigura o petrecere cât se poate de frumoasă. După cum susțin soții Serbușcă, nu este bucurie mai mare decât atunci când este toată familia alături.

„Mă bucur de succesele ei, că este lângă mine, mă bucur că o am. Îi doresc să fie sănătoasă, să știe că o iubesc tot timpul și să ne dea Domnul cât mai mulți ani înainte”, i-a urat soțul artistei.

Ioana Căpraru s-a născut la 6 septembrie 1952, în satul Cotihana, Cahul și este o îndrăgită interpretă de muzică populară din Republica Moldova, artistă a poporului.

Puteți vedea interviul integral în video de mai sus. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam