Loading
ro ru en
Monden
Loading
09 Iunie 2017 | 16:00
Iuliana Beregoi povesteşte cum este să guşti succesul la o vârstă fragedă
Deşi are doar 12 ani, tânăra interpretă Iuliana Beregoi se poate lăuda cu începutul unei cariere de succes şi un viitor luminos în faţă. A reuşit deja să cucerească publicul de la noi şi de peste hotare, graţie talentului său. Mai mult decât atât: are tocmai 16 milioane de vizualizări la piesa „Vina mea”. Iuliana Beregoi a povestit despre muzică, concursuri, primul ei concert şi despre vacanţă, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la Moldova 1.
Dragostea față de muzică s-a manifestat timpuriu. Cântă de la 4 ani, iar anul acesta a finalizat școala de muzică, unde a studiat vioara.

Primul concurs la care a participat și a făcut-o mai cunoscută este „Next Star”, din România. A avut succes la acest show și a hotărât să meargă mai departe, la concursul pentru copii „Vocea Rusiei”. Acolo a avut parte de o experiență extraordinară și a reușit să ajungă până în finală, unde a cântat piesa în limba română a interpretei Adda – „Lupii”.  

„Am avut foarte multe emoții, mai ales la preselecții. Nu m-am așteptat că voi ajunge până în finală. Piesa am ales-o împreună cu mentorul, am vrut să fim primii care cântă o piesă în română la „Vocea Rusiei”, spune Iuliana.

În această vară plănuiește să susțină niște concerte, inclusiv în Moldova. Ne-a asigurat că ne pregătește surprize spectaculoase, iar nouă nu ne rămâne decât să așteptăm nerăbdători.

Primul ei concert a avut loc pe 2 aprilie la București și Iuliana spune că a fost ceva extraordinar. Peste 400 de oameni au admirat-o și au cântat împreună cu ea.

„Aș vrea să întorc timpul înapoi, să retrăiesc toate acele momente, pentru că a fost foarte frumos”, se destăinuie Iuliana Beregoi.

De asemenea, ea administrează cu succes un vlog, iar pe canalul său de youtube are mai mult de 200 mii de abonații. Această activitate a ajutat-o să scape de inhibiții și să nu fie atât de timidă cum era înainte. Primește feedbackuri pozitive de la admiratori, iar asta o motivează să evolueze.

Cu toate că deja a pus bazele unei cariere promițătoare, Iuliana este doar un copil, care are nevoie de vacanță. Vara aceasta o să meargă în Turcia și în România, să se odihnească.

Mai multe aflați în video de mai sus.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam