Loading
ro ru en
Monden
Loading
20 Martie 2018 | 11:17
Jurnalistul român, Andrei Gheorghe, s-a stins din viaţă
Jurnalistul român, Andrei Gheorghe, s-a stins din viaţă, luni seară, la vârsta de 56 de ani. Omul de radio şi televiziune a fost găsit fără suflare în baie. Medicii legişti ajunşi la locuinţa lui Andrei Gheorghe au stabilit că acesta a murit în urma unui stop cardio-respirator, conform adevărul.ro
Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk (Rusia). A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia rusă-engleză (1986).   Între anii 1993-2009 a realizat emisiuni de radio: „13-14“ (Pro TV, apoi Radio 21 şi Radio Total), „Cu Gheorghe şi Mihaiu“ (Radio Guerilla).  

 A fost prezentator la „Lanţul slăbiciunilor“ (Pro TV România), „Gheorghe" (Antena 1, România), moderatorul emisiunii „Rătăciţi în Panama“, director de programe Mediapro (1996-2003), consilier de marketing la Antena 1 (2003-2004), consilier şi realizator la Realitatea TV (2004-2008), România. În octombrie 2010, prezenta „Clubul de poker“, la Prima TV, şi „Salutare Naţiune“, la postul Prime TV din Republica Moldova.

A avut un rol secundar în filmele „Amen” (2002) al lui Costa Gavras, „Tinereţe fără tinereţe” (2007) al lui Francis Ford Coppola şi a colaborat cu trupa de hip hop „Paraziţii” pentru albumul „Irefutabil”. A mai realizat un scurtmetraj în 2008, numit „Dubla personalitate”.

Postat de: Mihaela Bucătari
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Festivalul Internaţional de Film Documentar Moldox este un eveniment accesibil pentru toată lumea, centrat pe subiecte sociale urgente, precum şi pe furnizarea de instrumente pentru documentariştii locali. În cadrul festivalului vor fi rulate pe marele ecran 24 filme documentare de lung metraj, apreciate la nivel mondial. Mai multe despre festival aflăm astăzi, la „Cine vine la noi?”, de la Maxim Cîrlan, director Moldox şi Olesea Buianovscaia, managerul festivalului.
Moldova 1
Simion Bulbaş şi-a dedicat toată viaţa cioplitului în lemn. El spune că se simte fericit şi împlinit când îşi vede creaţiile. Deşi nu a luat lecţii de la renumiţi artişti, lucrările meşterului popular sunt vădit apreciate. Ce l-a determinat să îşi dedice viaţa acestei îndeletniciri şi ce încărcătură energetică comportă în sine fiecare manufactură, aflaţi duminică, 19 august, începând cu ora 14:45, la emisiunea „Tezaur”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam