Loading
ro ru en
Monden
Loading
10 Mai 2015 | 11:00
Ludmila Bălan a lansat o nouă piesă la Moldova 1
Ludmila Bălan, cunoscută ca Tanti Ludmila, a interpretat astăzi, la emisiunea „Bună Dimineaţa” noua sa piesă - „Hai, inimă!”. Tanti Ludmila a spus că lansarea oficială ar putea avea loc pe 1 iunie.
„Am făcut câteva cântece noi, care îmi plac mie și sper să le placă tuturor. Piesa „Hai, inimă!” am interpretat-o o singură dată, la emisiunea „Cine vine la noi”, pentru că încă nu am lansat-o, o voi lansa poate la 1 iunie. E un cântec în care eu vreau să vă îndemn pe voi, pe toți prietenii mei, să vă ascultați inima, pentru că inima niciodată nu greșește. Eu de exemplu am ascultat-o, eu am urmat chemarea inimii și n-am greșit niciodată. Și dacă am zis de 1 iunie și de copii, în primul rând copilului trebuie să îi spunem lucrul ăsta, copilul trebuie să învețe cum să i-a o decizie”, afirmă Ludmila Bălan.

Mai multe detalii aflați din emisiunea „Bună Dimineața”.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam