Loading
ro ru en
Monden
Loading
08 Decembrie 2016 | 15:09
Maria Iliuţ, despre amintirile din copilărie
Interpreta de muzică populară Maria Iliuţ a fost invitată la rubrica „Poveşti de viaţă” din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”. Artista s-a dedat amintirilor din copilărie şi a spus că a fost foarte năzbâtioasă.
Mai mult de atât, ea a povestit un episod din copilăria sa, pe când avea doar opt sau nouă ani și se întorcea acasă de la școală împreună cu colegele.

„După lecții eram flămânde și am trecut pe lângă magazinul de lângă școală, care era închis. Însă era o deschizătură în fereastră prin care puteai ajunge la vitrină. Am băgat mâna printre gratiile ferestrei, am luat un pește afumat și halva. Apoi, repejor ne-am dus în pădurea de lângă casă și am mâncat mulțumite totul”, își amintește interpreta.  

După această ispravă, au început s-o macine gândurile. „O să vină poliția la tata, o să descopere ce am făcut”, își amintește interpreta, amuzată.
Nu s-a descoperit nimic, dar zice că această șotie i-a dat bătăi de cap, dormind multe nopți iepurește.

Maria Iliuț este o cântăreață română de muzică populară, născută la 23 februarie 1955 în orașul Crasna-Ilschi, regiunea Cernăuți.
Postat de: Reporter Stagiar
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam