Loading
ro ru en
Monden
Loading
01 Mai 2017 | 23:11
Mariana Mihăilă lansează un nou videoclip „Gaşca mea” filmat în banca liceului unde a învăţat!
Printre schimbatul scutecelor şi toate sarcinile care le are o tânără mămică, Mariana Mihăilă continuă să-şi surprindă fanii cu surprize. Joi, 4 mai lansează un nou videoclip care spune povestea unei prietenii legată în liceu, care durează peste ani când fiecare din gaşcă ajunge să fie realizat în plan personal şi profesional. Noua piesă se numeşte „Gaşca mea” şi a fost filmat în trei zile, iar una din locaţii este liceul „Petru Zadnipru” unde colega noastră şi-a petrecut cei mai frumoşi ani din adolescenţă şi a legat prietenii care sunt la fel de strânse şi astăzi.
„Piesa este în stil balcanic şi este o premieră pentru mine să abordez un asemenea stil muzical. E scrisă de tânărul compozitor Ion Busuioc care mi-a realizat şi melodia „Orice vârstă e frumoasă”. Textul este semnat de mine şi am decis să abordez o temă pozitivă şi reprezentativă vârstei pe care o am. Linia melodică şi dinamismul orchestrației m-a influențat să reflect tema prieteniei și a tinereții” ne-a împărtăşit colega noastră, autoarea emisiunii „Stil Nou” şi interpreta, Mariana Mihăilă.

Ideea şi scenariul noului videoclip „Gaşca Mea” aparţine soţilor Ina şi Oleg Butnaru, iar aceştia au creat momente pline de umor şi scene foarte hazlii care vor impresiona orice public. Videoclipul spune povestea unei prietenii care s-a născut pe băncile liceului şi ulterior când „Gaşca Mea” s-a maturizat, fiecare şi-a croit şi realizat drumul în viaţă, ei au rămas aceeaşi gaşcă nebunatică, uniţi la fel ca în anii de liceu. Şi aceasta este o poveste reală pe care interpreta şi prietenii ei o trăiesc până în prezent.


Filmările au durat trei zile şi au fost realizate în trei locaţii diferite. Prima scenă este filmată într-un pub modern foarte popular în rândul tinerilor. Cea mai mare parte a acţiunii se petrece în liceul „Petru Zadnipru” unde a învăţat Mariana Mihăilă, unde şi-a format relaţiile care le păstrează cu sfinţenie şi astăzi. În timpul filmărilor, chiar a stat şi în banca unde odată era o domnişoară care abia făcea primii paşi în drumul spre maturitate.

„Ultima scenă este filmată în liceul cu profil sportiv din Chişinău. De ce am avut nevoie de încă un liceu o să vă daţi seama după ce apare clipul”, a decis să ne ţină în suspans Mariana Mihăilă.


Un aport deosebit la producţia noului videoclip „Gaşca Mea” a avut şi echipa „Stil Nou” de la Moldova 1! Se pare că ei sunt o gaşcă adevărată nu doar la televiziune, dar şi în viaţa reală. Fiecărui membru i s-a atribuit o misiune importantă.

Mariana Mihăilă vorbeşte cu o mare admiraţie despre implicarea lor:

„Stilista Victoria Ghecrea a avut grijă de coafurile tuturor actorilor, Ecaterina Chiticari make-up artist chiar s-a filmat în clip şi a avut grijă de machiajul tuturor participanţilor şi stilistul vestimentar Ylianna Danko a avut de pregătit aproximativ 40 de ţinute pentru 10 actori, fiindcă am purtat fiecare câte 4 ţinute. Deci s-a lucrat mult şi a fost nevoie de implicare la maxim. În videoclip apare şi o actriţă profesionistă, este vorba de directorul teatrului „Guguţă”, Gabriela Lungu, un student de la Academia de Arte şi dansatorii show baletului „Just Friends”. Nu pot să nu menţionez şi fotograful proiectului „Stil Nou”, Ion Capbătut, şi de această dată a fost alături de mine şi a prins cele mai deosebite momente din timpul filmărilor. Un rol important a jucat şi prezenţa lui Anatol Melnic, a fost cel mai şotios şi pus pe pozne coleg din platoul de filmare. Mulţumesc fiecăruia în parte” a ţinut să puncteze Mariana Mihăilă.


Premiera noului videoclip o puteţi vedea joi, 4 mai, ora 20:00 pe contul oficial de Youtube a interpretei Mariana Mihăilă.
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam