Loading
ro ru en
Monden
Loading
27 Ianuarie 2017 | 22:06
Max Fall: Eurovisionul a fost o lovitură peste faţă
Max Fall, descoperirea anului 2016, moldoveanul care a cucerit juriul de la X-Factor Ucraina şi Vocea României a fost invitat la emisiunea „Cine vine la noi?” de la Moldova 1. Tânărul interpret ne-a povestit despre experienţa lui de la Eurovision 2017 şi planurile de viitor.
Max Fall a participat la etapa națională a concursului Eurovision 2017 cu piesa „If I could”, dar nu a reușit să treacă de audițiile live. El a mărturisit că se învinuiește în primul rând pe sine, deoarece nu a fost cea mai bună prestație din partea sa. Experiența nereușită i-a dat un imbold să meargă mai departe, să lucreze mai mult asupra sa și să se perfecționeze, după cum mărturisește chiar Max.

„Eurovision a fost ca o lovitură peste față, dar nu e capăt de lume. Voi merge mai departe, deoarece știu că sunt oameni care cred în mine”, a spus Max.

Max Fall a cântat în studiou noua lui piesă, „If I could”, pentru care plănuiește să filmeze și un videoclip. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam