Loading
ro ru en
Monden
Loading
04 Ianuarie 2018 | 12:17
Mirabela Dauer şi Marian Stârcea au înregistrat o melodie nouă la Chişinău
Şi-a dorit trei zile de vacanţă la Chişinău, dar prietenul ei, maestrul Marian Stârcea a schimbat scenariul vacanţei şi s-au pus pe treabă în studio. În liniştea sublimă a vacanţei de iarnă, Mirabela Dauer şi Marian Stârcea au înregistrat o melodie nouă la Chişinău.
Prietenia dintre Mihaela Dauer şi Marian Stârcea scrie o istorie de peste două decenii. Nici unul din ei nu ne-a oferit detalii despre proiectul la care lucrează, dar promit că va fi ceva extrem de frumos.

„Deşi nu am avut o vacanţă aşa cum am planificat, a fost totuşi o experienţă frumoasă. Am venit pentru trei zile la Chişinău, este important pentru mine să mă aflu aici. La mulţi ani, dragilor şi vă doresc din suflet să aveţi prieteni care să vă merite”, a declarat Mirabela Dauer pentru „Bună Dimineaţa”.

Maestrul Stârcea apreciază vocea şi calităţile artistice ale colegei sale. „Este inedită şi excepţională interpretarea Mirabelei Dauer. Nu am mai cunoscut asemenea culmi ale succesului muzical ca al ei, de aceea suntem azi în studio şi sper să avem încă mulţi ani de colaborare cu rezultate frumoase”, a declarat maestrul Marian Stârcea.

Vedeţi mesajul integral în interviul acordat în plin proces de înregistrări, exclusiv la „Bună Dimineaţa”!
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam