Loading
ro ru en
Monden
Loading
04 Februarie 2015 | 15:30
Moldova 1 selectează noi „feţe” pentru emisiunile de divertisment
Zeci de tineri, plini de emoţii şi dornici de a se afirma, au luat astăzi cu asalt televiziunea publică pentru a participa la un casting pentru prezentatori la emisiunile de divertisment de la Moldova 1.
Doru Guțu, redactor-coordonator, editor divertisment și concursuri, de la postul național de televiziune a specificat pentru trm.md că vor fi selectate trei persoane dintre cei care au participat la casting. „Candidații care s-au prezentat vor fi analizați pentru postura de coprezentatori în emisiunile „Bună dimineața de week-end!”, „Cine vine la noi?” și matinalul „Bună dimineața!”, de luni până vineri”, a spus Doru Guțu.

Tinerii veniți la sesiunea de casting, atât cei cu experiență, cât și cei care au fost pentru prima dată în fața unei camere de filmat, au spus că au simțit mari emoții.

Rezultatele castingului vor fi anunțate de către comisia de concurs cel târziu la începutul săptămânii viitoare.

Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam