Loading
ro ru en
Monden
Loading
17 Iunie 2014 | 16:39
Moldova s-a clasat pe locul şapte la concursul „Mister World 2014”
Reprezentatul Republicii Moldova, Valeriu Guţu, s-a clasat pe locul şapte la concursul „Mister World 2014”. Moldoveanul a reuşit să obţină cele mai bune rezultate la probele sportive. La concursul internaţional ce a avut loc duminică, 15 iunie, au participat 47 de bărbaţi, titlul "Mister World 2014" i-a fost decernat reprezentantului Danemarcei, pe locul doi s-a clasat Emmanuel Ikubese din Nigeria, iar locul trei a fost ocupat de José Pablo Minor din Mexic.
Tânărul în vârstă de 22 de ani a lucrat în calitate de până în prezent pentru mai multe branduri. Pe site-ul oficial al concursului se menționează că acesta a studiat dreptul civil în timp ce muncea în calitate de antrenor de fitness.  Valeriu se autodescrie ca fiind motivat şi harnic, fiind pasionat de sport, în special de fotbal. O altă pasiune pentru el este gătitul, tânărul recunoaşte că preferă fructele de mare.

Având un viitor promiţător, moldoveanul afirmă că aspiraţiile sale ţin de a deveni un om de afaceri de succes.

„Sunt născut în Republica Moldova, o ţară mică dar cu o cultură şi tradiţii mari. Sunt o persoană motivată, maximalistă şi sârguincioasă. Ştiu exact spre ce ţel duce drumul meu, priorităţile mele sunt: fitnessul, modelingul şi respectarea unui mod sănătos de viaţă. Mi-am încercat puterile în diferite domenii şi am realizat că primesc  o deosebită plăcere atunci când ceea ce fac motivează şi inspiră alte persoane” se autocaracterizează Valeriu Guţu pe site-ul concursului.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam