Loading
ro ru en
Monden
Loading
07 Martie 2018 | 15:31
Motive ca să alegi Cadouri Online de 8 Martie
Deja de mai bine de 7 ani cadourile sunt „specialitatea” noastră. Deja de 7 ani suntem lideri pe piaţă în acest domeniu. Astfel CadouriOnline Moldova propune cu ocazia zilei internaţionale a femeilor, de 8 Martie, cele mai frumoase daruri originale pentru doamne şi domnişoare la cele mai accesibile preţuri. Livrăm cadouri la domiciliu atât în Chişinău, cât şi pe întreg teritoriul ţării. Tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi cadoul preferat online, să completaţi comanda şi doar să aşteptaţi livrarea. Puteţi achita online sau prin curier şi fiindcă avem experienţă în domeniu, livrarea cadourilor noastre ia maxim 3 ore. Fiindcă ştim cât de important e să nu întârziaţi, de aceea nici noi nu întârziem.
Motive ca să comanzi cadouri online de 8 Martie1. Timpul
Știm cu toții ce se întâmplă în ajunul acestei sărbători. Începem să vizităm magazine, ne facem loc printre oameni la chioșcurile de flori și fără să realizăm pierdem jumătate de zi doar pentru a găsi un buchet de flori frumos și în unele cazuri, un cadou. Desigur nu este o vreme irosită în zadar. Are sens, fiindcă „ne pregătim” să facem o surpriză dar oare nu ar fi mai bine dacă acest timp l-am petrece cu cei dragi?

De aceea cadouri online are soluția pentru aceste mici dileme. Ai nevoie doar să alegi florile și cadoul pe internet și în decurs de doar 3 ore îl ridicați direct la domiciliu. Economisiți timpul pentru a vă bucura de el.

2. Florile
De 8 martie, florile sunt pur și simplu esențiale iar noi știm cât de important este un buchet de flori indiferent pentru ce ocazie sunt oferite. Florile au nevoie de o grijă specială, trebuie să fie alese și ambalate cu atenție. Doar astfel se creează un buchet prezentabil. Luând în calcul aceste detalii florile au devenit principala noastră preocupare. De aceea oferim cele mai frumoase și proaspete flori din Moldova. Puteți alege un buchet de-a gata online sau comandați un buchet pe care singur(ă) să-l personalizați cu acele flori de o semnificație specială pentru doamnele și domnișoarele respective.

3. Cadouri Originale 
Pentru că anume cadourile sunt domeniul și pasiunea noastră, știm cât este de important pentru clienți, nevoia de cadouri neobișnuite. Cadourile clasice, niciodată nu vor fi marginalizate dar ele mereu vor pierde în fața cadourilor cu adevărat originale. De aceea pentru 8 Martie găsiți pe site-ul nostru, o mulțime de idei originale pentru cadouri.

Ziua internațională a femeii e prilejul perfect, pentru a aminti femeilor cât de mult le iubim. Iar florile și cadourile vorbesc fluent limbajul iubirii. Alegeți ceva original cu această ocazie, demonstrați aprecierea și afecțiunea Dvs.
 
https://cadourionline.md/
Md 2005, Alexandru cel Bun 57
tel: +(373)60680088*Materialul este unul publicitar
 
Postat de: user
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam