Loading
ro ru en
Monden
Loading
18 Martie 2017 | 13:07
Nătăliţa Munteanu - surprinsă de ziua ei, într-o ediţie specială „Cine vine la noi?”
Vineri, 17 martie, a fost ziua de naştere a interpretei de muzică populară, Nătăliţa Munteanu. Cu această ocazie, echipa „Cine vine la noi?” i-a dedicat o ediţie specială a emisiunii, în care prieteni, rude şi colegi de breaslă au avut ocazia s-o felicite şi să-i transmită cele mai calde urări de bine.
Nătălița Munteanu, cu certitudine, s-a născut sub steaua miraculoasă a muzicii, pentru că a cântat de mică în satul ei de baștină, Coșernița, raionul Florești. A absolvit Școala de muzică din Soroca și este printre primele absolvente ale Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din capitală. Astăzi este solistă în orchestra „Fluieraș”, dar a colaborat pe parcursul anilor și cu „Lăutarii”, „Mugurel”, „Folclor”.

„Am doi copii în preajmă, lume frumoasă și foarte multe surprize în această zi. Probabil, dacă faci în viață ceva frumos, important pentru cineva, Dumnezeu îți întoarce totul și te răsplătește tot cu frumos”, a mărsturisit interpreta, fiind întrebată cum se simte în această zi.

Coregraful Constantin Șeremet a felicitat-o în direct, prin telefon, într-un mod foarte original. Acesta a alcătuit o poezie frumoasă, prin care i-a urat tot ce-i mai bun pe lume.

Copiii Nătăliței Munteanu, Mihaela și Marius, i-au făcut o supriză mamei lor și au venit în studiou ca să-și cuprindă mama. „La ora 24:00 am fost contactată de fiica mea, iar dimineața m-am trezit cu un buchețel de flori de la feciorul Marius”, spune emoționată Nătălița Munteanu.

Toate surprizele pregătite de echipa „Cine vine la noi?” au avut efectul scontant, astfel încât îndrăgita interpretă s-a simțit fericită și emoționată până la lacrimi, fiind în cercul celor mai dragi persoane.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam