Loading
ro ru en
Monden
Loading
16 Ianuarie 2016 | 19:46
Nina Ştanski a născut o fetiţă
Liderul administraţiei transnistrene, Evgheni Şevciuk, a devenit tată. Soţia sa, Nina Ştanski, a adus pe lume, în această dimineaţă, o fetiţă, relatează Moldova 1.
Presa din stânga Nistrului notează că naşterea a avut loc într-o maternitate din Tiraspol, iar mama şi bebeluşul se simt bine.

Evgheni Şevciuk, în vârstă de 48 de ani şi Nina Ştanski, de 39 de ani, s-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut. Anterior, proaspăta mămică a condus pretinsul minister de externe din stânga Nistrului.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam