Loading
ro ru en
Monden
Loading
31 Ianuarie 2017 | 15:35
O jurnalistă ne-a reprezentat ţara la Miss Europa 2017
Daniela Caraiman, jurnalista care s-a lansat în industria frumuseţii, a fost invitată la emisiunea „Cine vine la noi?” de la televiziunea publică. Ea a povestit despre concursul Miss Europa 2017, care a avut loc în provincia Lecce, din Italia şi la care a concurat cu 57 de participante din diferite ţări europene.
Daniela spune că a fost o provocare pe care ea a acceptat-o, concursul i-a oferit oportunitatea să se cunoască și este un domeniu în care nu se poate afirma la noi în țară.

„În ADN-ul meu nu există „nu se poate”, a fost o provocare la care am dat acceptul și imediat am pornit către concurs”, spune jurnalista.

Daniela a mărturisit că a avut multe probleme cu rochia de seară pe care a purtat-o la concurs. Este creată de designerul autohton Diana Voevuțki, care a lucrat două săptămâni la ea, iar culoarea pe care au ales-o a fost albastru deschis, deoarece este și culoarea concursului. Rochia cântărește tocmai 10 kilograme, iar volumul ei i-a creat probleme la îmbracarea și debarcarea din avion. A riscat chiar să fie descalificată, deoarece trena rochiei măsura tocmai patru metri. Cu toate astea, Daniela a reușit să strălucească pe scenă și să primească multe complimente de la concurente.

Acum, industria modei caută originalitate, nu doar frumusețea care poate fi știrbită de ani. Se caută talente, fete care au cu ce se evidenția, care pot vorbi, se pot prezenta și care cred mereu că pot fi învingătoare, a concluzionat Daniela Caraiman după participarea la Miss Europa 2017.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam