Loading
ro ru en
Monden
Loading
27 Martie 2014 | 16:27
O moldoveancă luptă pentru titlul de Miss Republica Portugalia „Beauty Queen 2014”
Victoria Ionel, o moldoveancă stabilită în Portugalia, concurează pentru titlul de Miss Republica Portugalia „Beauty Queen 2014”.
Solicitată de trm.md, Victoria Ionel ne-a comunicat că, în cursa pentru titlul de Miss Republica Portugalia „Beauty Queen 2014” sunt înscrise de către organizatori domnișoarele care, pe durata anilor 2012-2013, au reprezentat Portugalia la diverse concursuri de frumusețe de talie internațională.

Tânăra a mai menționat că persoanele interesate de pe tot globul pot să-și susțină favoritele. „Decizia aparține în totalitate persoanelor care votează, iar la acest moment sunt clasata pe locul patru”, a declarat Victoria Ionel.

Frumoasa moldoveancă își roagă prietenii și pe toți cei care au încredere în forțele ei s-o voteze pe rețelele de socializare până pe 31 martie.

Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam