Loading
ro ru en
Monden
Loading
05 Aprilie 2017 | 21:47
O nouă premieră muzicală de la Costi Burlacu şi Corina Ţepeş, la „Bună dimineaţa”
Interpreţii Costi Burlacu şi Corina Ţepeş au revenit de peste hotarele ţării, unde au mers într-un turneu. Cei doi au adus Moldova mai aproape moldovenilor stabiliţi în diferite colţuri ale lumii. Despre turneul lor şi despre noile realizări ei au povestit în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea publică.
În această primăvară au reușit să viziteze Canada, SUA, Irlanda și Franța. Misiunea de a cânta peste hotare este una dificilă, afirmă ei, deoarece nu poți merge cu orice piese. Trebuie să arăți publicului ce ai mai bun. Costi și Corina aleg foarte bine repertoriul, nu includ melodii la întâmplare și revizuiesc lista de multe ori, pentru că înțeleg că este o mare responsabilitate. Diaspora i-a întâlnit cu mare căldură, la rândul lor și așteaptă următoarele lor vizite.

Corina Țepeș a lansat, de curând, un album nou de muzică populară, realizat în colaborare cu orchestra „Lăutarii”. CD-ul a fost lansat peste ocean, la Festivalul vinului, „Polobocul de aur”, organizat de către moldovenii stabiliți de mulți ani pe continentul american.

„Acest album de muzică populară este o primă experiență și nu rămân doar aici. Voi continua să fac și muzică ușoară”, spune Corina Țepeș.

De asemenea, interpreții au cântat în studiou o melodie în premieră absolută, „Hai, puiuț”.

Urmăriți interviul integral mai sus.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam