Loading
ro ru en
Monden
Loading
04 Octombrie 2016 | 17:40
O reporteră de la „Bună Dimineaţa” s-a căsătorit
Nuntă mare în redacţia „Bună Dimineaţa”. Inga Frecăuţeanu, reporteriţa de la rubrica „Sănătate” a devenit doamna Stegărescu.
Inga a ales să-și unească destinul cu alesul inimii sale, Vasile Stegărescu cu care deja formează o familie cu acte în regulă.

Mirii au dat o petrecere de zile mari la nordul Moldovei, iar echipa emisiunii „Bună Dimineața” nu a ratat acest eveniment și a surprins într-un reportaj cele mai frumoase momente al celor doi îndrăgostiți.


 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam