Loading
ro ru en
Monden
Loading
11 Martie 2018 | 12:05
Oleg Donţu - tânărul interpret fascinat de folclor
Oleg Donţu este interpretul de muzică populară, care promovează şi perpetuează tradiţiile de acasă. Artistul a fost surprins de către echipa „Bună dimineaţa de Weekend” , unde a vorbit despre pasiunea pe care o nutreşte faţă de muzica populară, dar şi despre noua sa piesă, dedicată tuturor mamelor.
Melodia „Mama îi lăsată anume” este un cadou de 8 martie adus tuturor mamelor, dar în special celei care i-a dat viață. Carismatic și ambițios, Oleg Donțu a mărturisit că interpretează cu mândrie piesa, care a fost apreciată de rude, prieteni și fani. „Piesa despre mamă îmi venea mai demult în gând, iar la rugămintea mamei și soției am făcut un lucru frumos. Am o altă stare sufletească când interpretez melodia, pentru că este sentimentală și sufletistă” a povestit artistul.
 
Tot ce a reușit să obțină până acum, a realizat cu propriile puteri, prin muncă, având ambiție și perseverență. Dragostea față de folclor și muzică frumoasă îi dă puteri tânărului interpret, care are planuri grandioase de viitor, aspirând la propriile concerte.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam