Loading
ro ru en
Monden
Loading
08 Iunie 2017 | 16:36
Olga Verbiţchi povesteşte despre primul ei single
La numai 16 ani este o artistă cunoscută pe ambele maluri ale Prutului, după ce a câştigat show-ul „X Factor România”. Olga Verbiţchi a venit astăzi în studioul emisiunii „Bună dimineaţa” şi ne-a povestit despre prima ei piesă, primul videoclip, despre cum s-a schimbat viaţa ei după ce a devenit faimoasă şi despre planuri de vacanţă.
Recent și-a lansat primul single și videoclip din carieră, „Prietena ta”, care a adunat aproape 1 milion de vizualizări pe youtube.

„Am fost pe câteva zile în România, la mai multe studiouri, pentru a-mi căuta un single. Am căutat mai multe piese până când am găsit una care am crezut că o să se potrivească vârstei mele”, spune Olga.

Filmarea videocplipului nu a fost un lucru prea greu, în pofida faptului că este la prima experiență.

„Eu credeam că o să fie dificil, dar a fost ușor. Am filmat totul în doar o zi, m-am atașat repede de persoanele din videoclip, printre care și prietena mea cea mai bună. Am lucrat pentru acest videoclip cu Roman Burlaca, o persoană foarte bună la suflet și ne-am înțeles de minune”, susține tânăra interpretă.

Referitor la vacanță, spune că nu are niciun plan, pentru că apar lucruri spontane care sunt mai greu de organizat. Vara aceasta se va odihni mai mult pe la piscine, deoarece nu se știe dacă programul încărcat îi va permite o vacanță în adevăratul sens al cuvântului.

Urmăriți mai multe în videoclipul de mai sus. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam