Loading
ro ru en
Monden
Loading
09 Mai 2015 | 21:28
Olivia Furtună şi Timur Efremov şi-au jucat nunta într-un local select de pe malul Nistrului
Prezentatoarea principalului jurnal informativ de la postul public de televiziune, Moldova 1, Olivia Furtună, s-a căsătorit. Alesul inimii este omul de afaceri Timur Efremov. Tinerii se cunosc de mai mulţi ani şi trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Petrecerea s-a dat într-un local select de pe malul Nistrului.
Olivia spune că secretul relaţiei lor este înțelegerea reciprocă și simțul umorului. „Aşa-i dragostea, cred că Cupidon ne-a unit, pentru că este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, este bun, înţelegător, pentru că mă iubeşte, aşa cum mi-am dorit eu”, susține ea.


Prezentatoarea a purtat o rochie personalizată, creată de un designer din ţară. Mirele i-a văzut rochia doar în ziua nunţii. Naşii au fost fratele mirelui, Artur şi Irina Efremov.


Printre cei invitaţi au fost rude, prietenii, dar şi mulţi colegi de la televiziune.

„I-am dorit casă de piatră, i-am făcut și o surpriză, a apărut în rol de mireasă pe coperta unei reviste, le-am scris şi povestea lor de iubire”, afirmă Mariana Mihăilă, prezentatoare TV.

Olivia şi Timur au spus că le plac călătoriile, filmele, familia, liniștea și bucatele delicioase. Cuplul îşi doreşte copii și o casă de vacanță.

Mai multe detalii aflați din reportajul realizat de Mesager.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam