Loading
ro ru en
Monden
Loading
05 Mai 2015 | 15:24
Olivia Furtună şi Timur Efremov şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu
Prezentatoarea celui mai important jurnal de ştiri de la Moldova 1, Olivia Furtună şi logodnicul său, Timur Efremov, şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu în acest week-end. Procesiunea religioasă a tinerilor a avut loc la Mănăstirea Curchi. Olivia Furtună a declarat pentru TRM.MD că această locaţie nu a fost aleasă întâmplător.
„Obișnuim să evadăm adeseori din oraș, iar după o vizită la Soborul Mănăstirii Curchi, care a fost renovat, am decis că este locația potrivită pentru cununie”, a spus vedeta TV.

Alături de Olivia și Timur au fost doar cei mai apropiați oameni, având în vedere că evenimentul a fost unul foarte important, dar și intim.

Timpul a fost de partea tinerilor. „Vremea de afară a fost în pas cu starea noastră de spirit, a fost o atmosferă extraordinară, iar emoțiile pe care le-am trăit sunt de nedescris”, susține Olivia. Părinții au trăit și ei, la rândul lor, la intensitate maximă, această zi. „Noi suntem un cuplu deschis, avem o comunicare sănătoasă și astfel suntem foarte apropiați, iar evenimentul de duminică ne-a legat și mai mult”, a mărturisit Olivia Furtună.

Marea petrecere va fi în curând. Olivia a preferat să nu divulge data și locația evenimentului, dar susține că este o petrecere rezervată celor mai apropiați prieteni și familiei. Potrivit ei, ceremonia de oficiere a căsătoriei se va desfășura în aer liber, cu muzică bună, dar și cu bucătărie deosebită.

Povestea de dragoste a Oliviei Furtună și a lui Timur Efremov durează de aproape doi ani, însă cei doi se cunosc de mai mult timp, treptat simpatia a trecut în sentimente puternice.

Înțelegător, sensibil și ocrotitor - astfel își descrie în câteva cuvinte Olivia perechea, însă, potrivit ei, cu siguranță, ar merita mult mai multe.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam