Loading
ro ru en
Monden
Loading
08 Mai 2017 | 13:27
Omagiatul Petru Hadârcă: Îmi doresc să-mi fie familia sănătoasă
Directorul Teatrului Naţional Mihai Eminescu, Petru Hadârcă împlineşte astăzi 54 de ani. Actorul, regizorul şi Artist al Poporului a ales să-şi înceapă ziua alături de Moldova 1, venind în platoul emisiunii „Bună dimineaţa”, ca să împărtăşească amintiri şi planuri de viitor cu telespectatorii.
Artistul nu a vrut să facă un bilanț al activității sale, deoarece își mai dorește să realizeze multe  de-acum încolo, pe plan profesional. Întrebat despre ce a moștenit de la părinți, a evidențiat cei șapte ani de acasă și o copilărie plină de momente frumoase.

În această zi aniversară dorințele artistului sunt legate de familie, în primul rând. „Îmi doresc să-mi fie familia sănătoasă, să mă bucur de ei, de realizările frumoase și de succesele copiilor”, a menționat directorul teatrului național.

În prezent colaborează cu Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, din Iași. Pregătesc o premieră, unde vor aborda o temă mai dureroasă și tristă din istoria neamului nostru.

Puteți vizualiza interviul integral mai sus.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam