Loading
ro ru en
Monden
Loading
29 Februarie 2016 | 15:00
Oscar 2016: „Spotlight” câştigă premiul pentru cel mai bun film
După cinci nominalizări la Oscar, renumitul actor Leonardo DiCaprio a intrat, în sfârşit, în posesia premiului. Râvnitul trofeu i-a fost acordat pentru Cel mai bun actor în rol principal în filmul „The Revenant”, relatează Mesager.
Acţiunea din filmul „The Revenant”, inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale, se desfăşoară în America de Nord, în 1823. Personajul principal  Hugh Glass, interpretat de Leonardo DiCaprio pleacă în sălbăticie împreună cu fiul său și un grup de oameni. După ce este atacat de un urs grizzly și abandonat de către camarazi, doar gândul la răzbunare îl ajută să supraveţuiască.

De altfel, pelicula „The Revenant” a obţinut trei trofee, inclusiv pentru Cel mai bun regizor. Este vorba de Alejandro Gonzalez Inarritu.

Iar  Brie Larson a plecat acasă cu un Oscar pentru Cea  mai bună actriţă într-un rol principal.

„Spotlight” de Tom McCarthy a primit premiul Oscar pentru Cel mai bun film, la cea de-a 88-a gală de decernare. Cel mai bun film străin a fost desemnat „Son of Saul”. 
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam