Loading
ro ru en
Monden
Loading
10 Iulie 2017 | 22:59
Pasha Parfeni şi Yuliana Scutaru în prima apariţie televizată ca soţ şi soţie VIDEO
Au jucat o nuntă ca în poveşti, care a durat trei zile! Barcelona i-a cucerit, iar „viaţa de miere” a fost o explorare a Spaniei şi Italiei, iar acum se pregătesc să lanseze trei melodii noi, printre care şi un duet! În premieră, Pasha Parfeni şi Yuliana Scutaru, soţia lui, au împărtăşit detalii inedite din ultimele evenimente trăite cu intensitate maximă, în platoul emisiunii „Cine vine la noi”?
Nu au făcut o nuntă mare, dar a fost un eveniment foarte, foarte emoţionant. Părinţii şi nuntaşii au lăcrimat, pentru că mirii au pregătit surprize care au atins cele mai sensibile coarde ale inimii. Nunta s-a desfăşurat sub „cel mai fiţos local” – sub cerul liber!Mirele nu a văzut rochia miresei, nici mireasa nu a văzut costumul mirelui până la ziua nunţii. Iar tot ce au trăit în acest eveniment au creat emoţii şi momente memorabile care le vor purta cu ei mereu şi va contribui la consolidarea cuplului lor.

Mai multe detalii din toată povestea, vedeţi în interviul oferit Gloriei Gorceag, în platoul emisiunii „Cine vine la noi?”
 
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam