Loading
ro ru en
Monden
Loading
14 Iulie 2016 | 15:40
Pasiunile prezentatoarei de la „Dialog Social”
Este o jurnalistă cu ambiţie, cu scopuri şi finalităţi atinse, o tânără cu multe pasiuni şi vise, care, prin multă perseverenţă şi credinţă, realizează tot ce îşi propune. Este vorba despre Rodica Vâlcu, realizatoarea emisiunii „Dialog Social” de la Moldova 1.
Munca în cadrul emisiunii „Dialog Social” îi aduce Rodicăi satisfacția de realizare. Ea se dedică trup și suflet, fiind în același timp producătorul, reporterul care merge în teren, dar și prezentatoarea care trebuie să-și pregătească scenariul și să se ocupe de invitații emisiunii care o găzduiește.

Inițial, „Dialog Social” era un produs doar comentat după cadru cu subiecte din teritoriu. Acum însă, aici se pun în dezbatere multe aspecte, probleme din diverse ramuri, iar realizatoarea emisiunii caută soluții de rezolvare ale unor neclarități împreună cu invitații ei.

Pe lângă munca în televiziune, Rodica mai are și alte pasiuni. Îi place să picteze, iar după cum afirmă și ea, ar putea să-și creeze chiar propriile ținute vestimentare. De asemenea, cântecul face parte din mulțimea de daruri și talente cu care a înzestrat-o Cel de sus.

Se consideră o femeie împlinită până la etapa actuală, iar asta pentru că iubește și se simte iubită.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam