Loading
ro ru en
Monden
Loading
08 Iunie 2014 | 12:22
Politicianul Vlad Filat şi jurnalista Angela Gonţa au devenit părinţi
În dimineaţa zilei de 8 iunie, jurnalista Angela Gonţa a devenit pentru prima dată mamă. „Sunt fericit şi din nou tată! Avem o fetiţă sănătoasă şi frumoasă! Îi mulţumesc Angelei pentru această minune din viaţa noastră!”, scrie pe contul său de Facebook politicanul Vlad Filat.
Naşterea a avut loc fără complicaţii, iar fericita mămică a anunţat că are deja un nume pentru bebeluş.

În februarie 2014, Vlad Filat şi Angela Gonţa s-au cununat la Mănăstirea Curchi din Codrii Orheiului. Evenimentul a fost unul discret, iar la acesta au fost invitați doar familiile celor doi soţi.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam