Loading
ro ru en
Monden
Loading
05 Septembrie 2016 | 16:30
Poveşti de viaţă cu regizorul Valeriu Jereghi, la „Bună Dimineaţa”
Poveştile de viaţă ne inspiră, motivează şi înaripează să trecem prin momente grele, să preţuim ce avem. Ce amintiri şi poveşti impresionante are cunoscutul regizor Valeriu Jereghi, aflaţi în cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa”.
Vedeţi rubrica integrală „Poveşti de viaţă” cu Valeriu Jereghi în secvenţa ataşată, iar alte subiecte utile din această ediţie AICI. 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam