Loading
ro ru en
Monden
Loading
22 Martie 2017 | 15:05
Premieră absolută de la Geta Burlacu, în studioul „Bună dimineaţa”
O apreciem pentru felul în care cântă jazz, însă mai rar o auzim interpretând muzică populară. Cântăreaţa Geta Burlacu a venit în platoul emisiunii „Bună dimineaţa” cu o premieră absolută, în stil popular. Piesa „Pentru mama mea” are nişte versuri emoţionante şi o melodie înduioşătoare, astfel că nu poate lăsa indiferent pe nimeni.
„Până a fi mame, noi suntem niște copii buni, dar nu chiar cuminți. Atunci când mamele noastre au încredere în noi și ne ajută spiritual, ne îndeamnă, ne încurajează așa cum fac eu, cu ai mei copii,  sper că asta e de ajutor”, menționează Geta Burlacu.

Cântecul a apărut anterior într-o altă versiune, însă artista a hotărât să-l îmbunătățească. Piesa este dedicată  mamei sale, dar și tuturor mamelor din lume.

Urmăriți interviul integral cu artistă și audiați piesa ei în videoul de mai sus.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam