Loading
ro ru en
Monden
Loading
21 Iulie 2016 | 15:12
Premieră muzicală la „Bună Dimineaţa”
Interpreta de muzică populară, Marina Coptu, a venit astăzi în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa” împreună cu soţul, Sergiu Druguş şi fiica Ilenuţa. Cei doi soţi au pregătit o premieră muzicală specială, ceva nou şi diferit de ceea ce cânta Marina până acum. Au combinat muzica jazz cu cea populară şi au reuşit să scoată o piesă deosebită - „Vrei să ne întâlnim sâmbătă seară?”.
Piesa s-a născut chiar în sânul familiei Druguș, fără nicio colaborare din exterior, iar de aranjamentul muzical și înregistrări s-a ocupat chiar Sergiu.

Nu știm dacă cei doi soți s-au întâlnit într-o zi de sâmbătă, dar cu siguranță seara în care Sergiu a întâlnit-o pe Marina pe stradă, a fost seara în care dragostea lor a început. Sergiu povestește că a trebuit să treacă de trei ori pe lângă Marina pentru a-și aduna curaj să ceară numărul ei de telefon. Pentru Marina, care nu obișnuia să ofere numărul ei în stradă, a fost prima dată când și-a permis să încalce principiul, dar, după cum susține și ea, a fost pasul cel mai corect pe care l-a făcut vreodată.

La prima lor întâlnire, un preot a intrat în cafeneaua în care se aflau și s-a apropiat de ei aghezmuindu-i și urându-le multă dragoste și copii frumoși. Și se pare că, cuvintele părintelui s-au adeverit.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam