Loading
ro ru en
Monden
Loading
02 Mai 2015 | 22:22
Prima şedinţă foto pentru Kate, William şi mica lor prinţesă
Prinţul William, duce de Cambridge, şi soţia sa, Catherine, şi-au făcut pentru scurt timp apariţia împreună cu fetiţa lor, născută cu doar câteva ore mai devreme, pentru o scurtă şedinţă foto sâmbătă seara în faţa sutelor de jurnalişti adunaţi în faţa maternităţii Saint Mary din Londra, informează AFP.
Noua membră a familiei regale, acoperită cu un șal alb și având pe cap o căciuliță tot de culoare albă, a apărut în brațele mamei sale.

În cursul după amiezii, fratele micii prințese, George, care va împlini doi ani în iulie, a avut o rară apariție publică la maternitate.

Prințesa, care s-a născut în dimineața zilei de 2 mai 2015, la 08.34, este cel de-al cincilea strănepot al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al patrulea pretendent în ordinea succesiunii la tronul coroanei britanice după bunicul său, prințul Charles, tatăl său, prințul William, și fratele său, prințul George.

Încă de la naşterea sa fetiţa ducesei Catherine şi a prinţului William al Marii Britanii a devenit un simbol şi s-a bucurat de o largă mediatizare la nivel mondial şi va deveni cea mai cunoscută prinţesă din lume, comentează The Telegraph.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam