Loading
ro ru en
Monden
Loading
08 Octombrie 2016 | 19:30
Primarul Dorin Chirtoacă divorţează?
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, este din nou burlac. După cinci luni de căsnicie, edilul anunţă că divorţează de jurnalista Anişoara Loghin, relatează Moldova 1.
UPDATE: 19:30: După câteva ore, postarea privind divorţul celor doi a fost ştearsă de pe pagina de socializare a edilului capitalei.

UPDATE: 19:03: Dorin Chirtoacă a anunţat despre despărţirea de soţia sa pe pagina sa de socializare. Primarul spune că decizia de separare este una de comun acord şi nu vor comenta subiectul.

Cei doi s-a căsătorit pe data de 20 mai. Dorin Chirtoacă i-a cerut mâna alesei sale în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în cadrul unui concert dedicat Zilei Limbii Române. 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Balul de caritate „Hospice Angelus Moldova” din acest an a adunat personalităţi publice, diplomaţi, oameni de afaceri şi artişti, care au contribuit prin donaţii şi implicare la viaţa bolnavilor incurabili. Cine a fost prezent la eveniment şi cum vor beneficia de ajutor persoanele aflate în dificultate, aflaţi astăzi, începând cu ora 21:20, din cadrul emisiunii „Trăieşte fără durere”.
Moldova 1
De cele mai multe ori copiii iubesc să acţioneze după propriile reguli, însă nu de fiecare dată acestea sunt corecte. Cum poate fi organizată corect vacanţa copiilor, pentru ca cei mici să reuşească să facă absolut toate activităţile necesare pentru dezvoltarea lor, ne spune Rodica Rudei, psiholog, astăzi, începând cu ora 18:05, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam