Loading
ro ru en
Monden
Loading
08 Octombrie 2016 | 19:30
Primarul Dorin Chirtoacă divorţează?
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, este din nou burlac. După cinci luni de căsnicie, edilul anunţă că divorţează de jurnalista Anişoara Loghin, relatează Moldova 1.
UPDATE: 19:30: După câteva ore, postarea privind divorţul celor doi a fost ştearsă de pe pagina de socializare a edilului capitalei.

UPDATE: 19:03: Dorin Chirtoacă a anunţat despre despărţirea de soţia sa pe pagina sa de socializare. Primarul spune că decizia de separare este una de comun acord şi nu vor comenta subiectul.

Cei doi s-a căsătorit pe data de 20 mai. Dorin Chirtoacă i-a cerut mâna alesei sale în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în cadrul unui concert dedicat Zilei Limbii Române. 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Wave week Moldova este un program de liderism şi voluntariat ce reuneşte tineri din întreaga ţară, ajutându-i să-şi dezvolte abilităţile şi capacităţile de lider. Astăzi, la „Cine vine la noi?” îi avem invitaţi pe Igor Zaharov , coordonatorul programului WAVE Week Moldova şi Laura Ciocanu, membră a echipei organizatorice, care ne vor oferi detalii despre ediţia din acest an a programului.
Moldova 1
Recent a fost lansat topul celor mai fericite ţări din lume, unde oamenii trăiesc în armonie şi bunăstare. Ce ţări fac parte din acest top şi care sunt aspectele principale ce le definesc, aflaţi marţi, începând cu ora 6:55 la emisiunea ,,Bună dimineaţa’’.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam