Loading
ro ru en
Monden
Loading
08 Octombrie 2016 | 19:30
Primarul Dorin Chirtoacă divorţează?
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, este din nou burlac. După cinci luni de căsnicie, edilul anunţă că divorţează de jurnalista Anişoara Loghin, relatează Moldova 1.
UPDATE: 19:30: După câteva ore, postarea privind divorţul celor doi a fost ştearsă de pe pagina de socializare a edilului capitalei.

UPDATE: 19:03: Dorin Chirtoacă a anunţat despre despărţirea de soţia sa pe pagina sa de socializare. Primarul spune că decizia de separare este una de comun acord şi nu vor comenta subiectul.

Cei doi s-a căsătorit pe data de 20 mai. Dorin Chirtoacă i-a cerut mâna alesei sale în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în cadrul unui concert dedicat Zilei Limbii Române. 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Atunci când dragostea mişcă lucrurile din loc, familia merge doar înainte. Ea, jurnalista care s-a căsătorit în anul doi de facultate, ambiţionându-se să finalizeze cu brio studiile, având şi bebe acasă. El, avocatul cu perspectiva căruia îi cade tronc la inimă tânăra cochetă. Nicoleta şi Lucian Rogac vin sâmbătă, 17 noiembrie, în platoul emisiunii „O seară în familie”!
Moldova 1
Într-o lume agitată şi stresată, în mijlocul crizelor, referendumurilor şi sancţionărilor de pe arena politică, un pic de umor este absolut necesar pentru sănătate! Sâmbătă, 17 noiembrie, urmăriţi un show-ul umoristic „Zapovednik”, o satiră politică marca DW, exclusiv la Moldova 1!
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam