Loading
ro ru en
Monden
Loading
04 Iulie 2016 | 19:42
Reportera Moldova 1, Cristina Gavrilenco, a cucerit locul 3 la „Voice of Journalism”
Locul 3 la concursul muzical „Voice of Journalism” a fost cucerit de reportera Moldova 1, Cristina Gavrilenco. Ea s-a ales cu un certificat pentru cursuri de marketing. La competiţie au participat 13 reprezentanţi ai unor instituţii media, iar mai mult de jumătate dintre ei activează la Compania „Teleradio-Moldova”.
Reportera responsabilă de domeniul politic de la Mesager, Cristina Gavrilenco, a evoluat pentru prima dată pe o scenă adevărată. Ea a cucerit admiraţia juriului după ce a interpretat o piesă din repertoriul cunoscutei interprete Adele.

Pe locul 2 s-a clasat Maria-Mihaela Frimu, jurnalistă şi ea la Compania „Teleradio-Moldova”. Totuşi, potrivit membrilor juriului, cea mai bună evoluţie a avut-o bloggerița Dika Cheptine, care s-a ales cu o călătorie în Bulgaria.

Jurnaliştii care nu s-au ales cu premii spun că sunt mulţumiţi pentru experienţa pe care au căpătat-o prin participarea la această competiţie.

Potrivit organizatorilor, evenimentul a avut scopul de a descoperi noi talente în rândul jurnaliştilor.

Concursul „Voice of Journalism” a fost organizat pentru a doua oară.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam