Loading
ro ru en
Monden
Loading
06 Aprilie 2017 | 15:08
Sergiu Braga îşi propune să ajungă în Mongolia cu motocicleta
Sergiu Braga, moldoveanul care s-a făcut cunoscut la mai multe concursuri de talente muzicale, este pasionat de motociclete. Deşi şi-a văzut moartea cu ochii, nu a renunţat la ceea ce-i place. Vocea lui uimitoare l-a făcut cunoscut , după ce a participat la mai multe concursuri de talente, printre care şi „X Factor România”. Chiar dacă a fost şi primar în satul său natal, în acest răstimp pasiunea pentru motociclete n-a fost lăsată deoparte, ci mai degrabă a devenit un mod de viaţă pentru el.
Este responsabil social și de fiecare dată când organizează manifestații ale clubului de bikeri din care face parte, atenționează publicul să fie atent în trafic.

Motocicleta este un mijloc de transport comod, rapid, cu care poți evita ambuteiajele, spune Sergiu, evidențiind avantajele acestui vehicul. El afirmă că în automobil se simte limitat, iar mersul în bătaia vântului îi oferă o senzație de libertate de care are nevoie permanent.

A inițiat acum un proiect împreună cu prietenii lui, prin care vor să călătorească în mai multe țări, iar  punctul final să fie  Ulan Bator (Mongolia). 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam