Loading
ro ru en
Monden
Loading
27 Ianuarie 2016 | 16:50
Sergiu Braga – primarul care reuşeşte să îmbine arta cu Primăria
Sergiu Braga este primar în satul Ulmu. Ce nu ştiaţi despre el este că face muzică şi a participat la mai multe concursuri. A început studiile la Academia Militară, însă, din mai multe motive, nu a absolvit-o. Muzica nu făcea parte din viaţa lui, dar a început să cânte în urma unui accident, care i-a schimbat radical viaţa.
„Încerc să le combin pe toate, pentru că îmi place foarte mult ceea ce fac. Combin muzica și lucrul la Primărie doar la unele evenimente culturale, pe care le organizăm în localitatea noastră. Am avut succes la concursurile la care am participat, însă nu m-am gândit să las funcția de primar pentru a mă ocupa doar de muzică”, a spus Sergiu Braga.

Cum reușește să le îmbine pe cele două - arta și Primăria, aflați din interviul realizat de către echipa emisiunii „Cine vine la noi?”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam