Loading
ro ru en
Monden
Loading
05 Septembrie 2016 | 16:23
Sergiu Stanciu povesteşte despre prima gafă făcută chiar în prima zi de şcoală, la „Bună Dimineaţa”
A păşit pragul şcolii la 6 ani, în clasa 0 sau grupa pregătitoare. Prima zi de şcoală a fost o zi senină, pozitivă, marcată de amintiri copleşitoare. Chiar din prima zi a chiulit de la şcoală. Copilăria petrecută în curtea şcolii din satul Susleni, raionul Orhei marchează o perioadă foarte frumoasă din viaţă de care îşi aminteşte cu multă plăcere. Amintirile primului an de şcoală lui Sergiu Stanciu, le vedeţi exclusiv în ediţia de astăzi la „Bună Dimineaţa”.
Mai multe subiecte interesante şi personalităţi remarcabile din această ediţie vedeţi AICI. 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam