Loading
ro ru en
Monden
Loading
24 Martie 2016 | 12:15
Starea sănătăţii Regelui Mihai s-a îmbunătăţit
Veşti bune despre sănătatea Regelui Mihai - Principesa Moştenitoare Margareta a vorbit în premieră după intervenţia chirurgicală suferită de regele Mihai. Într-un interviu acordat postului digi24, Custodele Coroanei spune că Regele Mihai se simte mai bine după cele 17 zile de spitalizare şi se află în prezent la reşedinţa familiei.
La începutul lunii martie, Casa Regală a anunţat că Majestatea sa se retrage din viaţa publică din cauza problemelor de sănătate. Atribuţiile sale au fost preluate de Principesa Margareta.

„Vorbesc în fiecare zi, chiar de două ori şi acum se simte mai bine, este mai stabil. Nu mai este la spital şi asta este cel mai bine. Pentru el, de-a sta la spital, e o suferinţă în plus. Ne bucurăm că nu mai este acolo. A suferit mult din lipsă de activitate. Dar totuşi, ştiţi că e o boală gravă şi trebuie să avem răbdare, dar el are forţă să meargă mai departe, să se recupereze ", a menționat Principesa Margareta.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam