Loading
ro ru en
Monden
Loading
11 Ianuarie 2017 | 16:55
Ştefan Roşcovan în prima apariţie TV după participarea la „Vocea României”
A făcut spectacol la „Vocea României”, a ajuns la un pas de a prinde biletul în finală, s-a ales cu o grămadă de prieteni noi şi oferte în plan profesional, a întâlnit Crăciunul în gara de la Iaşi cu Bella şi ne-a povestit peripeţiile trăite în premieră absolută la o emisiune TV. Ştefan Roşcovan a fost alături de Ivana în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa”.
Ivana a participat doi ani în urmă la acelaşi show, acum se bucură deja de piese proprii, iar ultimul videoclip filmat la piesa „Tomorrow” a fost prezentat în premieră în emisiunea „Bună Dimineaţa”. Laboratorul de voci a Loredanei a facilitat o prietenie frumoasă, iar la moment creează surprize pentru fani în studiou.

Pentru Ştefan Roşcovan, ca şi pentru fiecare concurent, scena de la „Vocea României” i-a oferit o listă mare de oportunităţi, dar examenul de bacalaureat este un impediment momentan pentru mutarea la Bucureşti. Ce planuri are tânărul de 17 ani şi cum a trăit această experienţă „Vocea României”, aflaţi în detalii din interviul oferit în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa”.

Ştefan Roşcovan este fiul regretatului compozitor Anatol Roşcovan care a crescut în cariera lui vedete precum Nicoleta Nucă. Participă prima dată la un concurs muzical la vârsta de patru ani în Ucraina. Viaţa lui a fost marcată de muzică, concursuri şi aventuri periculoase departe de casă. Este primul interpret care în 2010 a reprezentat Republica Moldova la concursul Junior Eurovision Song Contest cu piesa „Allibaba”, de la care a revenit cu locul 8.
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam