Loading
ro ru en
Monden
Loading
24 Iunie 2016 | 16:49
Surpriză emoţionantă pentru Liviu Gulica la „Bună Dimineaţa”
În rândul persoanelor care îşi marchează ziua de naştere la 24 iunie se înscrie şi prezentatorul emisiunii „Bună Dimineaţa”, Liviu Gulica. Echipa matinalului de la postul public a pregătit pentru moderator o surpriză emoţionantă în emisie directă.
La rubrica „Confidenţe” echipa de la Moldova 1 a invitat fratele omagiatului, interpretul El Radu. El a povestit amintiri frumoase din copilăria lor, petrecută într-o familie de profesori din satul Pîrliţa, raionul Ungheni.Cu această ocazie, El Radu a lansat în premieră în Republica Moldova noua sa melodie produsă cap-coadă la Bucureşti în studio-ul lui Horia Brenciu "Replay". După interviul cu El Radu au urmat fotografii amuzante din copilăria celor doi şi mesaje video de felicitare de la cei mai buni prieteni al lui Liviu Gulica. Care a fost reacţia prezentatorului de la „Bună Dimineaţa” vedeţi în secvenţa video din emisiunea de azi. 

Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam