Loading
ro ru en
Monden
Loading
31 Martie 2017 | 19:05
Tanti Ludmila – şoferiţă înrăită de mică. Vezi ce maşină a avut în copilărie
Pe 29 martie, Ludmila Balan şi-a sărbătorit ziua de naştere. Sărbătoarea a fost motiv de a depăna amintirile copilăriei, lucru pe care l-a făcut pe canapeaua emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea publică.
Mama lui Dan Balan spune că prima zi de naștere pe care o ține minte a fost pe la patru ani. I s-a întipărit în memorie, deoarece a primit un cadou fantastic pentru vremea aceea: o mașină pentru copii, un Moskvici de culoare albastră. I-a plăcut cadoul într-atât de mult, încât părinții n-au reușit s-o scoată din mașină și a dormit toată noaptea acolo.

Altă zi de naștere i s-a memorizat din cauza soarelui cald de afară. Ludmila Balan își amintește că a fost cald ca într-o zi de vară și de atunci n-a mai fost așa temperaturi mari de ziua ei, pe 29 martie.

De fiecare dată, gândul o duce acasă, la părinții ei. „Cu vârsta ne dăm seama de niște lucruri sfinte, pe care în copilărie nu le realizăm”, menționează, cu melancolie, tanti Ludmila. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam