Loading
ro ru en
Monden
Loading
19 Aprilie 2016 | 17:26
Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” anunţă mai multe premiere în acest week-end
Echipa Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” a pregătit un sfârşit de săptămână special în care au loc mai multe premiere. Despre noutăţile din agenda Teatrului Naţional, ne-a oferit detalii directorul trupei de teatru, Petru Hadârcă. Un subiect despre surprizele pregătite de actorii de la Teatrul Naţional, relaţia actor-spectator, frumuseţea acestei meserii şi ce înseamnă teatrul pentru Petru Hadârcă, vedeţi în interviul oferit în emisiunea „Bună Dimineaţa”.
În aceiași emisiune aflaţi de ce nu trebuie să pierdeţi premierele ce urmează să fie prezentate pe scena Teatrului „Mihai Eminescu”, dar şi cum puteţi obţine un bilet la spectacolele teatrale, urmărind emisiunea „Bună Dimineaţa”.

Petru Hadârcă, originar din Sîngerei, este actor și regizor care a jucat în roluri principale în peste 50 de spectacole de teatru, filme televizate și artistice. De asemenea, deține titlul onorific de „Maestru în artă”, acordat de Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti în decembrie 2012.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam