Loading
ro ru en
Monden
Loading
29 Martie 2017 | 09:06
Tendinţele primăverii 2017 de la designerul Daniel Racovizza
Tendinţele primăverii 2017 evidenţiază culori mai fine, pastelate. Totuşi, nu aruncăm nimic din garderobă, pentru că moda se schimbă şi revine, având un ciclu de aproximativ 7-8 ani, după cum spune designerul vestimentar, Daniel Racovizza, într-un interviu din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”.
Accesoriile sunt binevenite oricând, dacă se potrivesc cu vestimentația. De asemenea, ele trebuiesc purtate în concordanță cu anotimpul.

Referitor la gafele pe care le facem în alegerea vestimentației, designerul a menționat că lumea exagerează, dorind să arate prea frumos, obținând contrariul. Cei care au kilograme în plus poartă haine mulate, pentru a părea mai supli, însă, dimpotrivă, își evidențiază toate defectele. Respectiv, cei mai slabi optează pentru haine mai largi, ceea ce la fel este greșit.

„Vestimentația este un mesaj pentru societate, dar trebuie să fie și funcțională pentru cel care o poartă”, spune Daniel Racovizza.

Designerul vestimentar ne-a sfătuit să optăm pentru stilurile clasice și să dăm mai puțină atenție brandurilor.

În materie de vestimentația artiștilor și politicienilor, el spune că observă o îmbunătățire; aceștia se îmbracă mai bine decât acum 8-10 ani.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam