Loading
ro ru en
Monden
Loading
14 Septembrie 2017 | 11:36
Trupa „DoReDoS” a câştigat concursul „Novaia Volna”
Trupa „DoReDoS”, care a reprezentat Republica Moldova la ediţia curentă a concursului muzical internaţional „Novaia Volna”, a obţinut punctajul maxim din partea juriului în ultima zi a competiţiei, reuşind astfel să se claseze pe primul loc.
În prima zi competitivă Trupa „DoReDoS” a interpretat piesa „Bella ciao”, în cea de-a doua zi reprezentanții Republicii Moldova au optat pentru piesa „Constantin”, din repertoriul național, iar în final, ei au ale să interpreteze piesa „Funny Folk”.

Grație acestei piese, trupa a acumulat punctajul maxim – 362 de puncte.

Cu același rezultat în finală au ajuns și reprezentanții Armeniei și Uzbekistanului.

La concursul „Novaia Volna - 2017”, desfășurat în orașul Soci, au participat 15 interpreți din zece țări.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam