Loading
ro ru en
Monden
Loading
09 Mai 2017 | 14:39
Trupa O-Zone s-a reunit la Chişinău
Trupa O-Zone s-a reunit după o pauză de 12 ani. Dan Bălan, Arsenie Todiraş şi Radu Sîrbu au cântat împreună astăzi, în faţa a zeci de mii de oameni, la un concert în Piaţa Marii Adunări Naţionale, cu ocazia Zilei Victoriei şi Zilei Europei.
Tot astăzi, 9 mai, trupa O-Zone va cânta şi în Piaţa Universităţii din Bucureşti, România.  

„Dragostea din tei”, lansată în 2004, este melodia care a făcut celebră această trupă. Melodia a ajuns în fruntea topurilor muzicale din peste 30 de ţări.

Trupa O-Zone s-a destrămat în anul 2005. Din 2005 până în prezent, membrii formației s-au lansat în proiecte solo. 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam